Over mij

KRACHTSPECIALIST

Door mijn jarenlange ervaring als krachtsporter en coach kan ik jou op een snel en effectief transformeren tot de sterkste versie van jezelf.

VOEDINGSCOACH

Naast het coachen in de sportschool, coach ik je ook thuis in de keuken om de juiste keuzes te maken en voedsel te kiezen dat perfect aansluit bij je doelen.

MOTIVATOR

Ik geloof in de wilskracht van al mijn clienten. En door middel van wetenschappelijk bewezen coachingstechnieken geef ik je de extra boost die je nodig hebt.

Mijn verhaal

Persoonlijk ben ik altijd gefascineerd geweest door fitness en gezondheid. Hier ben ik in gerold doordat ik zelf overgewicht had toen ik jong was en heb besloten hier wat aan te doen. Daarna volgde een hele reeks aan opleidingen ter ontwikkeling van mijn rol als professional.

Na jaren te hebben gewerkt voor werkgevers binnen personal training studio’s heb ik er zelf voor gekozen om als freelance trainer aan de slag te gaan. In die periode heb ik alle nodige ervaring opgedaan en heb ik geleerd wat de meest effectieve methode is om sporters te coachen tot hun maximale potentie.

Mijn filosofie

Ik geloof dat het menselijk lichaam gemaakt is om te bewegen. Niet alleen omdat het je fitter maakt, maar omdat het essentieel is voor ons voortbestaan. Zeker nu, in dit tijdperk van inactiviteit, is beweging belangrijker dan ooit.

1584

SINGLE LEG SQUATS

13928

PULL-UPS

1304

MINUTEN IN HANDSTAND